Asianajotoimisto Tea Hagstedt

Laskutusperiaate

Laskutuksemme perustuu toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn aikaan. Tuntiveloituksemme on pääsääntöisesti 250 € + alv eli 310 € /tunti. Lisäksi veloitamme matkakulut ja muut mahdolliset kulut.

Laskutamme toimeksiantojen hoitamisesta asian etenemisen mukaan ja toimeksiannon hoitaminen saattaa edellyttää ennakkosuoritusta.

Oikeusturvavakuutus

Kotivakuutukseen, ajoneuvon kaskovakuutukseen, maatilavakuutukseen ja yritysvakuutukseen sisältyy usein muun turvan ohella myös oikeusturvavakuutus eli turva mahdollisia oikeudellisia riitoja ja oikeudenkäyntejä varten.

Vakuutettuna voit itse valita itse asiaasi hoitavan asianajajan, ja vakuutusyhtiö maksaa kulusi vakuutusehtojen mukaisesti.

Oikeusapu valtion varoista

Pieni- ja keskituloisilla on mahdollisuus saada oikeudellisen asiansa hoitamiseen valtion varoista ns. oikeusapua joko kokonaan maksutta tai vaihtoehtoisesti tulojen ja menojen mukaan määräytyvää omavastuuosuutta vastaan. Oikeusapua voi saada myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen. Haluamme korostaa, että hoidamme mielellämme sekä oikeusapuasioita että oikeusturva-asiakkaita.

Tavoitteenamme on selvittää asiakkaan ongelmat joutuisasti, kustannustehokkaasti ja sovinnollisesti. Varsinkin perheoikeudellisissa asioissa sovinto on tavoiteltava ratkaisu. Lakisääteiset sovittelumenettelyt eli ns. perheasioiden Follo-sovittelu, että tavallinen tuomioistuinsovittelu ovat minulle mieluisa tapa ratkaista asioita.

X

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Tea Hagstedt

Testi
Testi2
Testi3

Testi56

[contact-form-7 404 "Not Found"]